450 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Abad: abad ka-6 SM - abad ka-5 SM - abad ka-4 SM
Dékade: 480-an SM  470-an SM  460-an SM - 450-an SM - 440-an SM  430-an SM  420-an SM 

Taun: 453 SM 452 SM 451 SM - 450 SM - 449 SM 448 SM 447 SM
450 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 450 SM
Ab urbe condita 304
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2187/2247
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2188/2248
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -457 – -456
Kalénder Yahudi 3311 – 3312
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -394 – -393
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2652 – 2653
Kalénder Iran 1071 BP – 1070 BP
Kalénder Islam 1104 SH – 1103 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 211
(皇紀211年)
- Jaman Jōmon 9551
Kalénder panonpoé Thai 94
t·s·é

450 SM nyaéta taun ka-450 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png