452 SM

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Abad: abad ka-6 SM - abad ka-5 SM - abad ka-4 SM
Dékade: 480-an SM  470-an SM  460-an SM - 450-an SM - 440-an SM  430-an SM  420-an SM 

Taun: 455 SM 454 SM 453 SM - 452 SM - 451 SM 450 SM 449 SM
452 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 452 SM
Ab urbe condita 302
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2185/2245
(年)
— nepi ka —
2186/2246
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -459 – -458
Kalénder Yahudi 3309 – 3310
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -396 – -395
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2650 – 2651
Kalénder Iran 1073 BP – 1072 BP
Kalénder Islam 1107 SH – 1106 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 209
(皇紀209年)
- Jaman Jōmon 9549
Kalénder panonpoé Thai 92
t·s·é

452 SM nyaéta taun ka-452 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png