448 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Abad: abad ka-6 SM - abad ka-5 SM - abad ka-4 SM
Dékade: 470-an SM  460-an SM  450-an SM - 440-an SM - 430-an SM  420-an SM  410-an SM 

Taun: 451 SM 450 SM 449 SM - 448 SM - 447 SM 446 SM 445 SM
448 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 448 SM
Ab urbe condita 306
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2189/2249
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2190/2250
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -455 – -454
Kalénder Yahudi 3313 – 3314
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -392 – -391
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2654 – 2655
Kalénder Iran 1069 BP – 1068 BP
Kalénder Islam 1102 SH – 1101 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 213
(皇紀213年)
- Jaman Jōmon 9553
Kalénder panonpoé Thai 96
t·s·é

448 SM nyaéta taun ka-448 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png