50 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 80-an SM  70-an SM  60-an SM - 50-an SM - 40-an SM  30-an SM  20-an SM 

Taun: 53 SM 52 SM 51 SM - 50 SM - 49 SM 48 SM 47 SM
50 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 50 SM
Ab urbe condita 704
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2587/2647
(庚午年)
— nepi ka —
2588/2648
(辛未年)
Kalénder Étiopia -57 – -56
Kalénder Yahudi 3711 – 3712
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat 6 – 7
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3052 – 3053
Kalénder Iran 671 BP – 670 BP
Kalénder Islam 692 SH – 691 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 611
(皇紀611年)
- Jaman Jōmon 9951
Kalénder panonpoé Thai 494
t·s·é

50 SM nyaéta taun ka-50 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png