683 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Abad: abad ka-8 SM - abad ka-7 SM - abad ka-6 SM
Dékade: 710-an SM  700-an SM  690-an SM - 680-an SM - 670-an SM  660-an SM  650-an SM 

Taun: 686 SM 685 SM 684 SM - 683 SM - 682 SM 681 SM 680 SM
683 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 683 SM
Ab urbe condita 71
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1954/2014
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1955/2015
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -690 – -689
Kalénder Yahudi 3078 – 3079
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -627 – -626
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2419 – 2420
Kalénder Iran 1304 BP – 1303 BP
Kalénder Islam 1345 SH – 1344 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -22
(皇紀-22年)
- Jaman Jōmon 9318
Kalénder panonpoé Thai -139
t·s·é

683 SM nyaéta taun ka-683 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png