Halaman yang terhubung ke halaman disambiguasi

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Halaman-halaman berikut memiliki pranala ke suatu halaman disambiguasi. Halaman-halaman tersebut seharusnya terpaut ke topik-topik yang sesuai.
Suatu halaman dianggap sebagai halaman disambiguasi apabila halaman tersebut berisi tag __DISAMBIG__ (atau nama lain yang sesuai).

Data di handap mangrupa 'cache' anu panungtungan diropéa 13 Désémber 2019 16.33. 'Cache' nyadiakeun paling loba 5.000 hasil.

Di handap dipidangkeun nepi ka 1 hasil ti #1 nepi ka #50.

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

  1. Indonésia (édit)Bandung
  2. Indonésia (édit)Jawa
  3. Artikel (édit)Wikipedia:Disambiguasi
  4. Alkémi (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  5. Atom (édit)Partikel
  6. Karajaan SundaDemak
  7. Tarumanagara (édit)Bandung
  8. Tarumanagara (édit)Bekasi
  9. Tarumanagara (édit)Pandéglang
  10. Ékologi (édit)Bumi
  11. Ékologi (édit)Sél
  12. Ékologi (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  13. Géografi (édit)Bumi
  14. Géografi (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  15. Astronomi (édit)Arab
  16. Astronomi (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  17. Matematika (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  18. Élmu bumi (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  19. Internét (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  20. Surélék (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  21. Logika (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  22. Rékayasa (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  23. Élmu komputer (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  24. Sanyawa kimia (édit)Kuningan
  25. Kimia anorganik (édit)Kuningan
  26. Angkutan (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  27. Biostatistika (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  28. Daptar nagara (édit)Irlandia
  29. Jepang (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  30. Agrikultur (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  31. Rékayasa software (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  32. Inferensi statistik (édit)Estimating parameters
  33. Rékayasa sipil (édit)Bumi
  34. Data (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  35. Abad ka-19 (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  36. Manusa (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  37. Tiori statistik (édit)Estimating parameters
  38. Nagarawan (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  39. Basa Jérman (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  40. Kasimpulan statistik (édit)Mode
  41. Statistik deskriptif (édit)Mode
  42. Sebaran probabilitas (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  43. Géologi (édit)Bumi
  44. Géologi (édit)Muslim
  45. Géologi (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  46. Sebaran normal (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  47. Sampling (statistika) (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  48. Mean (édit)Mode
  49. Average (édit)Mode
  50. Average (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).