Halaman yang terhubung ke halaman disambiguasi

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Halaman-halaman berikut memiliki pranala ke suatu halaman disambiguasi. Halaman-halaman tersebut seharusnya terpaut ke topik-topik yang sesuai.
Suatu halaman dianggap sebagai halaman disambiguasi apabila halaman tersebut berisi tag __DISAMBIG__ (atau nama lain yang sesuai).

Data di handap mangrupa 'cache' anu panungtungan diropéa 16 Juli 2019 16.40. 'Cache' nyadiakeun paling loba 5.000 hasil.

Di handap dipidangkeun nepi ka 1 hasil ti #1 nepi ka #50.

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

  1. Indonésia (édit)Bandung
  2. Indonésia (édit)Jawa
  3. Artikel (édit)Wikipedia:Disambiguasi
  4. Alkémi (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  5. Atom (édit)Partikel
  6. Karajaan Sunda (édit)Demak
  7. Tarumanagara (édit)Bandung
  8. Tarumanagara (édit)Bekasi
  9. Tarumanagara (édit)Pandéglang
  10. Ékologi (édit)Bumi
  11. Ékologi (édit)Sél
  12. Ékologi (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  13. Géografi (édit)Bumi
  14. Géografi (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  15. Astronomi (édit)Arab
  16. Astronomi (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  17. Matematika (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  18. Élmu bumi (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  19. Internét (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  20. Surélék (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  21. Logika (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  22. Rékayasa (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  23. Élmu komputer (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  24. Angkutan (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  25. Biostatistika (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  26. Daptar nagara (édit)Irlandia
  27. Jepang (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  28. Agrikultur (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  29. Rékayasa software (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  30. Inferensi statistik (édit)Estimating parameters
  31. Rékayasa sipil (édit)Bumi
  32. Data (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  33. Abad ka-19 (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  34. Manusa (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  35. Tiori statistik (édit)Estimating parameters
  36. Nagarawan (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  37. Basa Jérman (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  38. Kasimpulan statistik (édit)Mode
  39. Statistik deskriptif (édit)Mode
  40. Sebaran probabilitas (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  41. Géologi (édit)Bumi
  42. Géologi (édit)Muslim
  43. Géologi (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  44. Sebaran normal (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  45. Sampling (statistika) (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  46. Mean (édit)Mode
  47. Average (édit)Mode
  48. Average (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun
  49. Central tendency (édit)Mode
  50. Statistik (édit)Wikipedia:Pitulung narjamahkeun

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).