Stasion Kebasén

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasion Kebasén
Logo PT Kereta Api Indonesia (Persero).png
PapanNamaStasiun KBS.png
  • Singgetan: KBS
  • Nomor: 2112
Stasiun Kebasen Baru 2019.jpg
Stasion Kebasén anyar, 2019
Lokasi
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanKebasén
DésaGambarsari
AlamatJalan Raya Kebasén
Kodeu pos53172
Informasi séjén
OperatorDaérah Operasi V Purwokerto
Kelas stasion[1]III/leutik
Tingkat kaluhuran+16 m
Perenahna[2]km 364+051 lintas JakartaJatinegaraCikampékCirebon PrujakanPrupukPurwokertoKroya
LayananNgan pikeun pasusulan antarkaréta api.
Konstruksi jeung fasilitas
Jumlah jalur4 (jalur 2 jeung 3: sepur lurus)
Jumlah péronHiji péron sisi sarta dua péron pulo nu sarua-rua rada jangkung

Stasion Kebasén (KBS) nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu perenahna di Gambarsari, Kebasén, Banyumas. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +16 m ieu kaasup ka Daérah Operasi V Purwokerto. Stasion ieu miboga opat jalur kalawan jalur 2 jeung 3 minangka jalur lurus. Kiwari stasion ieu geus ngagunakeun wangunan anyar di kiduleun wangunan nu heubeul ti saprak pangwangunan jalur ganda Purwokerto-Kroya.

Di antara stasion ieu jeung Stasion Notog, aya Torowongan Kebasén jeung Torowongan Notog anu séwang-séwang panjangna 260 jeung 79 méter. Di jalur ieu ogé aya sasak anu ngaliwatan walungan panggedéna di Jawa Tengah, nyaéta Walungan Cisarayu anu kabéhanana diwangun nalika jaman Hindia Walanda di taun 1915 ku Staatspoorwegen (SS).

Kalawan dioperasikeunna jalur ganda Purwokerto-Kroya per 28 Januari 2019[3][4] bareng jeung bérésna pangwangunan Terowongan Kebasén nu anyar, otomatis jalur sarta torowongan heubeul anu perenahna pagigir-gigir jeung Bendung Gerak Walungan Cisarayu ditutup sarta dijadikeun cagar budaya.[5]

Sabada diwangunna jalur ganda di lintas Purwokerto-Kroya,[6] tata letak stasiun ieu dirobah, anu matak kiwari stasion ieu miboga opat jalur karéta api kalawan jalur 2 jeung 3 minangka sepur lurus. Euweuh karéta api anu eureun di stasion ieu, iwal ti mun aya pasusulan antar karéta api.

Insidén[édit | édit sumber]

PLH Kebasén[édit | édit sumber]

Di tanggal 21 Januari 1981, karéta api Senja IV anu diberangkatkeun ti Notog jeung karéta api Tatarmaja (Maja) ti arah Kroya tabrakan di daérah Gunung Payung, deukeut sasak Walungan Cisarayu. Saenggeus tabrakan, komponén mesin jeung sasis ti dua lokomotif CC 201 33 jeung 35 dipaké pikeun gaganti komponén CC201 anu masih kénéh beroperasi lantaran ruksak pisan sarta geus teu layak beroperasi deui.[7]

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Karéta api

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 
  2. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 
  3. Heksantoro, Rinto. "Uji Coba Jalur Ganda, Perjalanan KA Jalur Selatan Terganggu". detiknews. Diakses tanggal 2019-01-31. 
  4. Media, Kompas Cyber. "Jalur Ganda Kroya-Kebasen Diuji, 10 Kereta Ini Alami Keterlambatan". KOMPAS.com (dalam Indonesian). Diakses tanggal 2019-01-31. 
  5. Chandra, Ardan Adhi. "Terowongan Jalur Ganda KA Tembus Bukit di Banyumas Siap Operasi 2018". detikfinance. https://finance.detik.com/infrastruktur/3750576/terowongan-jalur-ganda-ka-tembus-bukit-di-banyumas-siap-operasi-2018. Diakses pada 2018-02-02 
  6. Anugrah, Arbi. "Double Track Stasiun Kroya-Purwokerto Sudah Beroperasi". detikfinance. Diakses tanggal 2019-06-11. 
  7. Kejati Jateng (1981). Laporan tahunan Kejaksaan Tinggi Jawa Tengah. Semarang: Kejaksaan Tinggi Jawa Tengah. 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs Resmi PT Kereta Api Indonesia

Jalur karéta api Prupuk-Kroya
Stasion saméméhna:
Stasion Notog
Stasion saenggeusna:
Stasion Randegan
Stasiun Selatan Bandung.jpg

Koordinat: 7°31′49″S 109°12′03″E / 7.5302512°S 109.2008002°E / -7.5302512; 109.2008002