Lompat ke isi

Stasion Kosambi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Stasion Kosambi

  • Singgetan: KOS
  • Nomor: 0523
Stasion Kosambi, 2019
LokasiDurén, Klari, Karawang, Jawa Kulon, 41371
Indonésia
Luhur+28 m
OperatorDaérah Operasi I Jakarta
Letak ti pangkalkm 73+774 lintas JakartaJatinegaraCikampék[1]
Jumlah péronHiji péron sisi sarta tilu péron pulo nu pendék
Jumlah jalur4 (jalur 2 jeung 3: sepur lurus)
Informasi lain
KlasifikasiIII/leutik[2]
Layanan
Cilamaya Éksprés/Lokal PWK, Walahar Éksprés/Lokal PWK sarta Jatiluhur/Lokal CKP
Fasilitas jeung téknis
Pamesenan tikétNgan ngalayanan panjualan langsung.
Lokasi dina peta

Stasion Kosambi (KOS) (Aksara Sunda Baku: ᮞ᮪ᮒᮞᮤᮇᮔ᮪ ᮊᮧᮞᮙ᮪ᮘᮤ) nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu perenahna di Durén, Klari, Karawang. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +28 m ieu kaasup ka Daérah Operasi I Jakarta. Stasion ieu miboga opat jalur kalawan jalur 2 jeung 3 minangka jalur lurus.

Layanan karéta api[édit | édit sumber]

Panumpang lokal ékonomi AC[édit | édit sumber]

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Karéta api

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 
  2. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs Resmi PT Kereta Api Indonesia Archived 2019-06-20 di Wayback Machine

Jalur karéta api Rajawali-Cikampék
Stasion saméméhna:
Stasion Klari
Stasion saenggeusna:
Stasion Dawuan