Stasion Maséng

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasion Maséng
Logo PT Kereta Api Indonesia (Persero).png
PapanNamaStasiun MSG.png
  • Singgetan: MSG
  • Nomor: 0804
Msg010414.JPG
Stasion Maséng ditempo ti sisi kidul
Lokasi
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Bogor
Kacamatan Cigombong
Kalurahan Ciadeg
Kodeu pos 16740
Koordinat 6°42′9.2″S 106°48′52.8″E / 6.702556°S 106.814667°E / -6.702556; 106.814667Koordinat: 6°42′9.2″S 106°48′52.8″E / 6.702556°S 106.814667°E / -6.702556; 106.814667
Sajarah
Dibuka 5 Oktober 1881
Informasi séjén
Operator Daérah Operasi I Jakarta
Kelas stasion[1] III/leutik
Tingkat kaluhuran +425 m
Perenahna[2] km 14+096 lintas BogorBandung
BanjarKutoarjoYogyakarta
Layanan Karéta api Pangrango
Konstruksi jeung fasilitas
Jumlah jalur 2
Jumlah péron 2
Tipeu pasinyalan Mékanik
Lokasi dina peta
Maséng is located in Kabupatén Bogor
Maséng
Maséng
Lokasi di Kabupatén Bogor

Stasion Maséng (Kode: MSG) nyaéta hiji stasion karéta api nu perenahna di Ciadeg, Cigombong, Bogor. Stasion anu boga kaluhuran +425 méter ieu kaasup Daérah Operasi I Jakarta. Stasion ieu boga dua jalur, jalur 2 minangka jalur lurus. Kiwari ngan KA Pangrango anu ngalayanan stasion Maséng.

Karéta api[édit | édit sumber]

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Karéta api

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 
  2. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs resmi PT Kereta Api Indonesia

Jalur karéta api Manggarai-Padalarang
Stasion saméméhna:
Halteu Ciomas
Stasion saenggeusna:
Stasion Cigombong


Stasiun Selatan Bandung.jpg