44 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 70-an SM  60-an SM  50-an SM - 40-an SM - 30-an SM  20-an SM  10-an SM 
Taun: 47 SM 46 SM 45 SM - 44 SM - 43 SM 42 SM 41 SM
44 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 44 SM
Ab urbe condita 710
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2593/2653
(丙子年)
— nepi ka —
2594/2654
(丁丑年)
Kalénder Étiopia -51 – -50
Kalénder Yahudi 3717 – 3718
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat 12 – 13
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3058 – 3059
Kalénder Iran 665 BP – 664 BP
Kalénder Islam 686 SH – 685 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 617
(皇紀617年)
- Jaman Jōmon 9957
Kalénder panonpoé Thai 500
t·s·é

44 SM nyaéta taun ka-44 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png