45 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 70-an SM  60-an SM  50-an SM - 40-an SM - 30-an SM  20-an SM  10-an SM 
Taun: 48 SM 47 SM 46 SM - 45 SM - 44 SM 43 SM 42 SM
45 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 45 SM
Ab urbe condita 709
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2592/2652
(乙亥年)
— nepi ka —
2593/2653
(丙子年)
Kalénder Étiopia -52 – -51
Kalénder Yahudi 3716 – 3717
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat 11 – 12
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3057 – 3058
Kalénder Iran 666 BP – 665 BP
Kalénder Islam 687 SH – 686 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 616
(皇紀616年)
- Jaman Jōmon 9956
Kalénder panonpoé Thai 499
t·s·é

45 SM nyaéta taun ka-45 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png