46 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 70-an SM  60-an SM  50-an SM - 40-an SM - 30-an SM  20-an SM  10-an SM 
Taun: 49 SM 48 SM 47 SM - 46 SM - 45 SM 44 SM 43 SM
46 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 46 SM
Ab urbe condita 708
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2591/2651
(甲戌年)
— nepi ka —
2592/2652
(乙亥年)
Kalénder Étiopia -53 – -52
Kalénder Yahudi 3715 – 3716
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat 10 – 11
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3056 – 3057
Kalénder Iran 667 BP – 666 BP
Kalénder Islam 688 SH – 687 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 615
(皇紀615年)
- Jaman Jōmon 9955
Kalénder panonpoé Thai 498
t·s·é

46 SM nyaéta taun ka-46 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png