Timo Glock

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Timo Glock

Timo Glock (babar kaping 18 Maret 1982 di Lindenfels, Jerman) mangrupakeun saorang pembalap Formula 1 anu asalna ti Jerman. Musim 2010 engke, anjeunna bakal ngagabung sareng tim Manor Grand Prix. Sateuacan ka Manor, Glock sempet ngagabung di tim Toyota ti mimiti musim 2008. Debut Glock di F1 dimimitian di GP Kanada 2004 dimana anjeunna ngagabung sareng tim Jordan GP.

Di ajang junior, Timo Glock mangrupakeun juara GP2 Series musim 2007.

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna nu patali jeung artikel ieu dina kaca