Red Bull Racing

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Red Bull Racing (salanjutna biasa disebat RBR) mengrupakeun salah sahiji tim balap Formula 1 anu asalna ti Austria. Tim balap ieu mangrupakeun akusisi ti tim Jaguar Racing anu mundur di akhir taun 2004. Anu gaduh tim ieu nyaeta jutawan Austria anu ngagaduhan pabrik inuman energy Red Bull, Dietrich Mateschitz.

Tim RBR kungsi diperkuat pembalap Skotlandia David Coulthard anu ayeuna janten konsultan tim. Tim ieu ngaraih kameunangan perdanana di GP China 2009 lewat pembalap Sebastian Vettel. Samentara di GP Jerman 2009, giliran Mark Webber anu janten jawara, sakaligus janten gelar jawara balapan kahiji kanggo pembalap Australia tersebut.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna nu patali jeung artikel ieu dina kaca