Mark Webber

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Mark Webber Kanada 2008.

Mark Alan Webber (babar di Queanbeyan, New South Wales, Australia kaping 27 Agustus 1976) mangrupakeun saorang pembalap Formula 1 anu asalna ti Australia. Ayeuna dirina ngagabung sareng tim Red Bull Racing, berpasangan sareng Sebastian Vettel.

Webber ngamimitian debut F1-na di GP Australia 2002 sareng tim Minardi. Podium pertamana diraih di GP Monaco 2005 dimana anjeunna nempatan posisi katilu. Kamenangan perdanana diraih di GP Jerman 2009. Sampai ka kiwari, posisi terbaik Webber di F1 nyaeta nempatan posisi kaopat klasemen di F1 musim 2009.

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna nu patali jeung artikel ieu dina kaca