Hispania Racing

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Campos Grand Prix mangrupakeun salahsahiji tim balap Formula 1 anu asalna ti Spanyol. Tim ieu mangrupakeun salahsahiji tim enggal anu bakalan berkompetisi di F1 ti mimiti musim 2010. Tim ieu dipigaduh ku tilas pembalap F1 tahun 1980-an, Adrian Campos. Sateuacanna lebet ka F1, tim ieu parantos malang melintang di ajang GP2. Tim ieu bakal bekerjasama sareng pabrikan sasis asal Italia, Dallara anu dipigaduh ku Gian Paolo Dallara.

Sami sapertos Team US F1, Manor, sareng Team Lotus, tim ieu bakal nganggo pasokan mesin ti Cosworth. Rumorna, Pedro de la Rosa bakal ngeusian salahsahiji korsi balapn tim ieu di musim 2010.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna nu patali jeung artikel ieu dina kaca