Team US F1

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Team US F1 mangrupakeun salahsahiji tim balap anu turut serta dina ajang balap Formula 1. Tim ieu mangrupakeun salahsahiji tim enggal anu direncanakeun bakalan ngamimiti debutna di taun 2010. Basis tim ieu aya di Charlotte, North Carolina, Amerika Serikat. Kumargi demi efisiensi, rencanana tim ieu bakal ngawangun markas enggal di Eropa, tepatna di daerah Motorland Aregon, Spanyol.

Bos tim ieu nyaeta tilas bos tim Ligier F1, Ken Anderson, dibantos ku wartawan senior majalah F1 Racing anu pernah didamel sabagai humas tim Ferrari sareng Williams, Peter Windsor. Pamasok mesin tim ieu direncanakeun ti pabrikan Cosworth. Keur pembalap, Anderson ngarencanakeun yen tim ieu bakal nganggo dua pembalap asli ti Amerika.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]