Virgin Racing

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Virgin Racing (sateuacanna dikenal ku ngaran Manor Grand Prix) mangrupakeun salahsahiji tim balap Formula 1 anu asalna ti Inggris. Tim ieu mangrupakeun salahsahiji tim enggal anu bakalan berkompetisi di F1 ti mimiti musim 2010. Basis tim ieu aya di Sheffield, Inggris. Sateu acan lebet ka F1, Manor parantos kondang sabagai salahsahiji tim balap di ajang Formula Junior. Pembalap-pembalap anu tos ngadapetkeun prestasi sareng Manor diantawisna Kimi Raikkonen sareng Lewis Hamilton.

Direncanakeun, tim ieu bakal disponsoran ku Virgin Atlantic Group, anu di taun 2009 janten sponsor tim Brawn GP. Pamasok mesin kanggo tim ieu bakal dipasihan ku pabrikan mesin independen, Cosworth.