Béda révisi "483 SM"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: es:483 a.C.
m (bot Miceun: de, et, he, ja, ksh, ro, tt Ngarobih: uk)
m (bot Ngarobih: es:483 a.C.)
[[en:483 BC]]
[[eo:-483]]
[[es:483 adCa.C.]]
[[eu:K. a. 483]]
[[fi:483 eaa.]]
38.822

éditan

Menu navigasi