Stasion Patuguran

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasion Patuguran
Logo PT Kereta Api Indonesia (Persero).png
PapanNamaStasiun PAT.png
  • Singgetan: PAT
  • Nomor: 2106
Stasiun Patuguran 2019.jpg
Stasion Patuguran, 2019
Lokasi
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBrebes
KacamatanPaguyangan
DésaWinduaji
Kodeu pos52276
Sajarah
Dibuka1916
Informasi séjén
OperatorDaérah Operasi V Purwokerto
Kelas stasion[1]III/leutik
Tingkat kaluhuran+329 m
Perenahna[2]km 325+474 lintas JakartaJatinegaraCikampékCirebon PrujakanPrupukPurwokertoKroya
LayananNgan pikeun pasusulan antarkaréta api.
Konstruksi jeung fasilitas
Jumlah jalur4 (jalur 2 jeung 3: sepur lurus)
Jumlah péronHiji péron sisi sarta hiji péron pulo nu sarua-rua rada pendék

Stasion Patuguran (PAT) nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu perenahna di Winduaji, Paguyangan, Brebes. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +156 m ieu kaasup ka Daérah Operasi V Purwokerto. Stasion ieu miboga opat jalur kalawan jalur 2 jeung 3 minangka jalur lurus. Stasion ieu mangrupa stasion pangkidulna di Kabupatén Brebes sarta jadi stasion pangluhurna di Daop 5 Purwokerto.

Sabada pangwangunan jalur ganda di lintas Prupuk-Purwokerto,[3] tata letak stasiun ieu dirobah, anu matak kiwari stasion ieu miboga opat jalur karéta api kalawan jalur 2 jeung 3 minangka sepur lurus. Euweuh karéta api anu eureun di stasion ieu, iwal ti mun aya pasusulan antar karéta api.

Insiden[édit | édit sumber]

  • Di tanggal 2 April 2013, karéta api Fajar Utama Yogya anu dibetot ku lokomotip CC201 30 (CC201 78 02) anjlog di km 334+7 pétak jalan antara Stasion Patuguran jeung Stasion Karangsari (Banyumas). Karéta panghareupna, K2 0 82 12 anjlog 1 anu ngabalukarkeun lalampahan karéta api ti Jakarta dialihkeun ka jalur kénca.[4]
  • Di tanggal 17 Juni 2016, saméméh mangsa angkutan Lebaran, tiga wésel di Stasion Patuguran diganjel batu ku jalma nu teu dipikanyaho. Manajer humas Daop 5 nyebutkeun yén bahwa kajadian éta murni sabotaseu.[5]

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Karéta api

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 
  2. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 
  3. Media, Kompas Cyber. "Rel Ganda 34,8 Km Prupuk-Purwokerto Siap Dioperasikan". KOMPAS.com (dalam Indonesian). Diakses tanggal 2019-06-06. 
  4. "KA Fajar Utama anjlok di Banyumas" (dalam Indonesia). AntaraNews. 2 April 2013. Diakses tanggal 28 Juli 2017. 
  5. "Jelang Arus Mudik, Ada Orang Jahat Taruh Batu di Jalur Kereta di Wilayah Daop 5" (dalam Indonesia). Detikcom. 18 Juni 2016. Diakses tanggal 28 Juli 2017. 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs Resmi PT Kereta Api Indonesia

Jalur karéta api Prupuk-Kroya
Stasion saméméhna:
Stasion Kréték
Stasion saenggeusna:
Stasion Legok
Stasiun Selatan Bandung.jpg

Koordinat: 7°19′41″S 109°03′28″E / 7.3281503°S 109.0577549°E / -7.3281503; 109.0577549