Bruno Senna

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Bruno Senna.

Bruno Senna Lalli (babar 15 Oktober 1983 di Sao Paulo, Brazil) mangrupakeun saorang pembalap Formula 1 anu asalna ti Brazil. Ayeuna anjeunna ngagabung sareng tim Campos Grand Prix. Senna mangrupakeun kaponakan ti pembalap F1 legendaris Brazil, Ayrton Senna anu tilar dunya di San Marino taun 1994.

Prestasi[édit | sunting sumber]

  • 2004: Formula BMW Inggris – Carlin Motorsports (6 poin)
  • 2005: F3 Inggris – Double R Racing (posisi 10 klasemen)
  • 2006: F3 Inggris – Double R Racing (lima kemenangan, posisi 3 klasemen)
  • 2007: GP2 Series – Arden International (34 poin, posisi 8 klasemen)
  • 2008: GP2 Series dan GP2 Asia Series – iSport International (64 poin, runner-up)
  • 2009: Le Mans Series – Team Oreca
  • 2010: Formula 1 – Campos GP

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna nu patali jeung artikel ieu dina kaca