Caterham F1

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Caterham F1 mangrupakeun salahsahiji tim balap Formula 1 anu asalna ti Malaysia. Tim ieu mangrupakeun akusisi ti tim BMW-Sauber F1 Team anu ngundurkeun diri ti F1 di sasih Agustus 2009. Tim ieu dikelola sareng diawasi langsung ku pamerentah Malaysia.

Bos tim ieu nyaeta Tony Fernandez, anu ngagaduhan maskapai Air Asia. Bos teknik sakaligus parancang mobil bakal dicekel ku Mike Gascoyne. Tim ieu direncanakeun bakal ngagaduhan markas di Norfolk, Inggris, sareng nganggo Sirkuit Internasional Sepang sabagai tempat tes pribadina. Pasokan mesin kanggo tim ieu direncanakeun dipasok ku Cosworth.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]