Daptar alihan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Data di handap mangrupa 'cache' anu panungtungan diropéa 16 Juli 2019 16.40. 'Cache' nyadiakeun paling loba 5.000 hasil.

Di handap dipidangkeun nepi ka 1 hasil ti #1 nepi ka #50.

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

  1. "Pakarang" dina Sasatoan →‎ Daptar istilah pakarang sato
  2. (481984) 2009 KL2 →‎ (481984) Cernunnos
  3. - →‎ Strip
  4. -56 →‎ 56 SM
  5. .мкд →‎ .mk
  6. A.T. Mahmud →‎ Abdullah Totong Mahmud
  7. A.W. Holle →‎ Adriaan Walraven Holle
  8. AC →‎ Arus listrik bulak-balik
  9. AFC →‎ Konfédérasi Maénbal Asia
  10. AKSI KSATRIA ARAKATRA JEUNG NGAHALAU KANKER SERVIKS →‎ Arakatra Project
  11. ALTRUISME →‎ Altruismeu
  12. AM →‎ Modulasi amplitudo
  13. ANAPORA →‎ Anapora
  14. ANEKDOT →‎ Anékdot
  15. AS →‎ Amérika Sarikat
  16. ATAPI →‎ Advanced Technology Attachment
  17. ATSC →‎ Standar ATSC
  18. ATSC Standards →‎ Standar ATSC
  19. AT Mahmud →‎ Abdullah Totong Mahmud
  20. Aam permana s →‎ Pamaké:Aam Permana S
  21. Aash Al Malik →‎ Lagu Kabangsaan Saudi Arabia
  22. Abad 20 →‎ Abad ka-20
  23. Abad kalima →‎ Abad ka-5
  24. Abadijaya, Sukmajaya, Dépok →‎ Abadi Jaya, Sukmajaya, Dépok
  25. Abah Anom →‎ Abah Anom (Suryalaya)
  26. Abah Sunarya →‎ Abéng Sunarya
  27. Abdi dalem →‎ Abdi Dalem
  28. Abdul Aziz Al-Saud →‎ Abdul Aziz bin Saud
  29. Abdul Hamid (pulitisi) →‎ Abdul Hamid (pulitikus)
  30. Abdullah Mustapa →‎ Abdullah Mustappa
  31. Abdullah bin Abdulaziz →‎ Abdullah ti Saudi Arabia
  32. Aboebakar Djayadiningrat →‎ Abubakar Jayadiningrat
  33. Absolute deviation →‎ Simpangan mutlak
  34. Abu Musa Jabir bin Hayyan →‎ Jabir bin Hayyan
  35. Abu al-Raihan al-Biruni →‎ Abu Raihan al-Biruni
  36. Abul Mufakir →‎ Abu al-Mafakhir
  37. Abumanyu →‎ Abimanyu
  38. Abung Barat, Lampung Utara →‎ Abung Kulon, Lampung Kalér
  39. Abung Kunang, Lampung Utara →‎ Abung Kunang, Lampung Kalér
  40. Abung Pekurun, Lampung Utara →‎ Abung Pekurun, Lampung Kalér
  41. Abung Selatan, Lampung Utara →‎ Abung Kidul, Lampung Kalér
  42. Abung Semuli, Lampung Utara →‎ Abung Semuli, Lampung Kalér
  43. Abung Surakarta, Lampung Utara →‎ Abung Surakarta, Lampung Kalér
  44. Abung Tengah, Lampung Utara →‎ Abung Tengah, Lampung Kalér
  45. Abung Timur, Lampung Utara →‎ Abung Wétan, Lampung Kalér
  46. Abung Tinggi, Lampung Utara →‎ Abung Tinggi, Lampung Kalér
  47. Abū al-Rayhān al-Bīrūnī →‎ Abu Raihan al-Biruni
  48. Access Point →‎ Titik aksés tanpakabel
  49. Accuracy and precision →‎ Akurasi jeung présisi
  50. Ace bastaman →‎ Ace Bastaman

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).