Paribasa

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dialihkeun ti Paribasa Sunda)
Luncat ka: pituduh, paluruh

Paribasa, (basa Indonésia:peribahasa), numutkeun Kamus Umum Basa Sunda beunang LBSS (1976), nyaéta “ucapan matok, saeutik patri, nu mangrupa siloka lakuning hirup (pituah, piluangeun, jsb.) saperti Mapatahan ngojay ka meri, Moro julang ngaleupaskeun peusing, jste.”[1]

Tempo oge[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Arjuna Wayang.jpg