Wikipedia:Keur lumangsung/Nopémber 2007

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
3 Nopémber 2007 (Saptu) édit jujutan awaskeuneun
Presiden Pakistan, Pervez Musharraf
4 Nopémber 2007 (Minggu) édit jujutan awaskeuneun
5 Nopémber 2007 (Senén) édit jujutan awaskeuneun
6 Nopémber 2007 (Salasa) édit jujutan awaskeuneun
  • Saeutikna 35 urang tiwas sarta lianna taratu alatan bom maéhan di Afganistan beh kaler, ceuk sumber resmi. (BBC)
  • Belgia kiwari nyatetkeun rekor nasional keur periode panglilana tanpa pamarentahan anyar - 149 poe geus lumangsung ti saprak pamilu, sapoe leuwih lila tibatan rekor samemehna taun 1988 - alatan partey-partey masih keneh nyobaan pikeun nyaluyukeun pamanggih-pamanggih nu patukang tonggong ngeunaan reformasi nagara. (Daily Telegraph)
13 Nopémber 2007 (Salasa) édit jujutan awaskeuneun
17 Nopémber 2007 (Saptu) édit jujutan awaskeuneun
22 Nopémber 2007 (Kemis) édit jujutan awaskeuneun
24 Nopémber 2007 (Saptu) édit jujutan awaskeuneun
25 Nopémber 2007 (Minggu) édit jujutan awaskeuneun
  • Rusia sayaga keur mrotes ditahanna Garry Kasparov: (France24 News)
  • Usum angin puyuh Pasifik 2007:
    • Tilu angin puyuh diramalkeun bakal narajang Pilipina dina poé ka hareupna. (ABS-CBN News)
    • PAGASA ngumumkeun hangguan cuaca lianna narajang Philippine Area of Responsibility [PAR] sababaraha poé sakeudeung deui sarta sacara lokal dingaranan "Nonoy", tapi ditekenkeun yén "Nonoy" moal nyababkeun landfall, tapi sigana bakal mangaruhan bagéan wetan nagara. ABS-CBN News
    • Angin puyuh Hagibis, ceuk PAGASA, kawasna bakal asup deui ka Pilipina in the onslaught of angin puyuh Mitag di Kaler Luzon dua poé deui.
    • Angin puyuh Mitag diperkirakeun bakal nyieun landfall di Propinsi Isabela samemeh Minggu subuh.
26 Nopémber 2007 (Senén) édit jujutan awaskeuneun
27 Nopémber 2007 (Salasa) édit jujutan awaskeuneun
28 Nopémber 2007 (Rebo) édit jujutan awaskeuneun
30 Nopémber 2007 (Jumaah) édit jujutan awaskeuneun