.ai

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

.ai nyaéta kode nagara dina wewengkon Internét tingkat pangluhurna Internét pikeun Anguilla.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]