.ai

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

.ai nyaéta kode nagara top-level domain Internét pikeun Anguilla.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]