.id

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

.id nyaéta kode nagara dina wewengkon Internét tingkat pangluhurna Internét pikeun Indonésia.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]