.gs

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

.gs nyaéta kode nagara top-level domain Internét pikeun Géorgia Kidul jeung Kapuloan Sandwich Kidul.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]