.gs

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

.gs nyaéta kode nagara dina wewengkon Internét tingkat pangluhurna Internét pikeun Géorgia Kidul jeung Kapuloan Sandwich Kidul.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]