.ae

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

.ae nyaéta kode nagara dina wewengkon Internét tingkat pangluhurna Internét pikeun Uni Émirat Arab. Administrasina diurus ku Etisalat.