.ae

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

.ae nyaéta kode nagara top-level domain Internét pikeun Uni Émirat Arab. Administrasina diurus ku Etisalat.