.ax

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Pamaréntah Åland gesu méntaan .ax salaku TLD internétna (ccTLD). Tapi ayeuna, TLD ieu teu aya. Åland masih maké ccTLD Finlandia .fi. Sababaraha loka Åland masih maké subdomain .aland.fi. IANA miboga .ax nu dicadangkeun keur Åland, tanpa organisasi nu ngadukung nu nandatanganan.

Rujukan[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]