.ad

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

.ad nyaéta kode nagara dina wewengkon Internét tingkat pangluhurna Internét pikeun Andorra.


Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]