.ad

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

.ad nyaéta kode nagara top-level domain Internét pikeun Andorra.


Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]