.cn

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

.cn nyaéta kode nagara top-level domain Internét pikeun Cina Daratan. Taiwan, Hong Kong, jeung Makau boga domain sorangan.