790 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Abad: abad ka-9 SM - abad ka-8 SM - abad ka-7 SM
Dékade: 820-an SM  810-an SM  800-an SM - 790-an SM - 780-an SM  770-an SM  760-an SM 

Taun: 793 SM 792 SM 791 SM - 790 SM - 789 SM 788 SM 787 SM
790 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 790 SM
Ab urbe condita -36
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1847/1907
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1848/1908
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -797 – -796
Kalénder Yahudi 2971 – 2972
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -734 – -733
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2312 – 2313
Kalénder Iran 1411 BP – 1410 BP
Kalénder Islam 1455 SH – 1454 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -129
(皇紀-129年)
- Jaman Jōmon 9211
Kalénder panonpoé Thai -246
t·s·é

790 SM nyaéta taun ka-790 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png