799 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Abad: abad ka-9 SM - abad ka-8 SM - abad ka-7 SM
Dékade: 820-an SM  810-an SM  800-an SM - 790-an SM - 780-an SM  770-an SM  760-an SM 

Taun: 802 SM 801 SM 800 SM - 799 SM - 798 SM 797 SM 796 SM
799 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 799 SM
Ab urbe condita -45
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1838/1898
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1839/1899
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -806 – -805
Kalénder Yahudi 2962 – 2963
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -743 – -742
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2303 – 2304
Kalénder Iran 1420 BP – 1419 BP
Kalénder Islam 1464 SH – 1463 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -138
(皇紀-138年)
- Jaman Jōmon 9202
Kalénder panonpoé Thai -255
t·s·é

799 SM nyaéta taun ka-799 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png