793 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Abad: abad ka-9 SM - abad ka-8 SM - abad ka-7 SM
Dékade: 820-an SM  810-an SM  800-an SM - 790-an SM - 780-an SM  770-an SM  760-an SM 
Taun: 796 SM 795 SM 794 SM - 793 SM - 792 SM 791 SM 790 SM
793 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 793 SM
Ab urbe condita -39
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1844/1904
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1845/1905
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -800 – -799
Kalénder Yahudi 2968 – 2969
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -737 – -736
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2309 – 2310
Kalénder Iran 1414 BP – 1413 BP
Kalénder Islam 1458 SH – 1457 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -132
(皇紀-132年)
- Jaman Jōmon 9208
Kalénder panonpoé Thai -249
t·s·é

793 SM nyaéta taun ka-793 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png