796 SM

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Abad: abad ka-9 SM - abad ka-8 SM - abad ka-7 SM
Dékade: 820-an SM  810-an SM  800-an SM - 790-an SM - 780-an SM  770-an SM  760-an SM 

Taun: 799 SM 798 SM 797 SM - 796 SM - 795 SM 794 SM 793 SM
796 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 796 SM
Ab urbe condita -42
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1841/1901
(年)
— nepi ka —
1842/1902
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -803 – -802
Kalénder Yahudi 2965 – 2966
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -740 – -739
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2306 – 2307
Kalénder Iran 1417 BP – 1416 BP
Kalénder Islam 1461 SH – 1460 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -135
(皇紀-135年)
- Jaman Jōmon 9205
Kalénder panonpoé Thai -252
t·s·é

796 SM nyaéta taun ka-796 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png