809 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Abad: abad ka-10 SM - abad ka-9 SM - abad ka-8 SM
Dékade: 830-an SM  820-an SM  810-an SM - 800-an SM - 790-an SM  780-an SM  770-an SM 
Taun: 812 SM 811 SM 810 SM - 809 SM - 808 SM 807 SM 806 SM
809 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 809 SM
Ab urbe condita -55
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1828/1888
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1829/1889
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -816 – -815
Kalénder Yahudi 2952 – 2953
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -753 – -752
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2293 – 2294
Kalénder Iran 1430 BP – 1429 BP
Kalénder Islam 1475 SH – 1474 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -148
(皇紀-148年)
- Jaman Jōmon 9192
Kalénder panonpoé Thai -265
t·s·é

809 SM nyaéta taun ka-809 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png