859 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Abad: abad ka-10 SM - abad ka-9 SM - abad ka-8 SM
Dékade: 880-an SM  870-an SM  860-an SM - 850-an SM - 840-an SM  830-an SM  820-an SM 
Taun: 862 SM 861 SM 860 SM - 859 SM - 858 SM 857 SM 856 SM
859 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 859 SM
Ab urbe condita -105
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1778/1838
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1779/1839
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -866 – -865
Kalénder Yahudi 2902 – 2903
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -803 – -802
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2243 – 2244
Kalénder Iran 1480 BP – 1479 BP
Kalénder Islam 1526 SH – 1525 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -198
(皇紀-198年)
- Jaman Jōmon 9142
Kalénder panonpoé Thai -315
t·s·é

859 SM nyaéta taun ka-859 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png