813 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Abad: abad ka-10 SM - abad ka-9 SM - abad ka-8 SM
Dékade: 840-an SM  830-an SM  820-an SM - 810-an SM - 800-an SM  790-an SM  780-an SM 

Taun: 816 SM 815 SM 814 SM - 813 SM - 812 SM 811 SM 810 SM
813 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 813 SM
Ab urbe condita -59
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1824/1884
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1825/1885
(年)
Kalénder Étiopia -820 – -819
Kalénder Yahudi 2948 – 2949
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -757 – -756
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2289 – 2290
Kalénder Iran 1434 BP – 1433 BP
Kalénder Islam 1479 SH – 1478 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -152
(皇紀-152年)
- Jaman Jōmon 9188
Kalénder panonpoé Thai -269
t·s·é

813 SM nyaéta taun ka-813 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png