853 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Abad: abad ka-10 SM - abad ka-9 SM - abad ka-8 SM
Dékade: 880-an SM  870-an SM  860-an SM - 850-an SM - 840-an SM  830-an SM  820-an SM 
Taun: 856 SM 855 SM 854 SM - 853 SM - 852 SM 851 SM 850 SM
853 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 853 SM
Ab urbe condita -99
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1784/1844
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1785/1845
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -860 – -859
Kalénder Yahudi 2908 – 2909
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -797 – -796
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2249 – 2250
Kalénder Iran 1474 BP – 1473 BP
Kalénder Islam 1520 SH – 1519 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -192
(皇紀-192年)
- Jaman Jōmon 9148
Kalénder panonpoé Thai -309
t·s·é

853 SM nyaéta taun ka-853 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png