819 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Abad: abad ka-10 SM - abad ka-9 SM - abad ka-8 SM
Dékade: 840-an SM  830-an SM  820-an SM - 810-an SM - 800-an SM  790-an SM  780-an SM 

Taun: 822 SM 821 SM 820 SM - 819 SM - 818 SM 817 SM 816 SM
819 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 819 SM
Ab urbe condita -65
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1818/1878
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1819/1879
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -826 – -825
Kalénder Yahudi 2942 – 2943
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -763 – -762
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2283 – 2284
Kalénder Iran 1440 BP – 1439 BP
Kalénder Islam 1485 SH – 1484 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -158
(皇紀-158年)
- Jaman Jōmon 9182
Kalénder panonpoé Thai -275
t·s·é

819 SM nyaéta taun ka-819 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png