889 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Abad: abad ka-10 SM - abad ka-9 SM - abad ka-8 SM
Dékade: 910-an SM  900-an SM  890-an SM - 880-an SM - 870-an SM  860-an SM  850-an SM 
Taun: 892 SM 891 SM 890 SM - 889 SM - 888 SM 887 SM 886 SM
889 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 889 SM
Ab urbe condita -135
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1748/1808
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1749/1809
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -896 – -895
Kalénder Yahudi 2872 – 2873
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -833 – -832
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2213 – 2214
Kalénder Iran 1510 BP – 1509 BP
Kalénder Islam 1557 SH – 1556 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -228
(皇紀-228年)
- Jaman Jōmon 9112
Kalénder panonpoé Thai -345
t·s·é

889 SM nyaéta taun ka-889 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png