852 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Abad: abad ka-10 SM - abad ka-9 SM - abad ka-8 SM
Dékade: 880-an SM  870-an SM  860-an SM - 850-an SM - 840-an SM  830-an SM  820-an SM 
Taun: 855 SM 854 SM 853 SM - 852 SM - 851 SM 850 SM 849 SM
852 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 852 SM
Ab urbe condita -98
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1785/1845
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1786/1846
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -859 – -858
Kalénder Yahudi 2909 – 2910
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -796 – -795
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2250 – 2251
Kalénder Iran 1473 BP – 1472 BP
Kalénder Islam 1519 SH – 1518 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -191
(皇紀-191年)
- Jaman Jōmon 9149
Kalénder panonpoé Thai -308
t·s·é

852 SM nyaéta taun ka-852 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png