814 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-10 SM - abad ka-9 SM - abad ka-8 SM
Dékade: 840-an SM  830-an SM  820-an SM - 810-an SM - 800-an SM  790-an SM  780-an SM 
Taun: 817 SM 816 SM 815 SM - 814 SM - 813 SM 812 SM 811 SM
814 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 814 SM
Ab urbe condita -60
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1823/1883
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1824/1884
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -821 – -820
Kalénder Yahudi 2947 – 2948
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -758 – -757
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2288 – 2289
Kalénder Iran 1435 BP – 1434 BP
Kalénder Islam 1480 SH – 1479 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -153
(皇紀-153年)
- Jaman Jōmon 9187
Kalénder panonpoé Thai -270
t·s·é

814 SM nyaéta taun ka-814 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Nuvola apps clock.png