830 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Abad: abad ka-10 SM - abad ka-9 SM - abad ka-8 SM
Dékade: 860-an SM  850-an SM  840-an SM - 830-an SM - 820-an SM  810-an SM  800-an SM 
Taun: 833 SM 832 SM 831 SM - 830 SM - 829 SM 828 SM 827 SM
830 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 830 SM
Ab urbe condita -76
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1807/1867
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1808/1868
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -837 – -836
Kalénder Yahudi 2931 – 2932
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -774 – -773
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2272 – 2273
Kalénder Iran 1451 BP – 1450 BP
Kalénder Islam 1496 SH – 1495 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -169
(皇紀-169年)
- Jaman Jōmon 9171
Kalénder panonpoé Thai -286
t·s·é

830 SM nyaéta taun ka-830 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png