812 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Abad: abad ka-10 SM - abad ka-9 SM - abad ka-8 SM
Dékade: 840-an SM  830-an SM  820-an SM - 810-an SM - 800-an SM  790-an SM  780-an SM 
Taun: 815 SM 814 SM 813 SM - 812 SM - 811 SM 810 SM 809 SM
812 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 812 SM
Ab urbe condita -58
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1825/1885
(年)
— nepi ka —
1826/1886
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -819 – -818
Kalénder Yahudi 2949 – 2950
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -756 – -755
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2290 – 2291
Kalénder Iran 1433 BP – 1432 BP
Kalénder Islam 1478 SH – 1477 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -151
(皇紀-151年)
- Jaman Jōmon 9189
Kalénder panonpoé Thai -268
t·s·é

812 SM nyaéta taun ka-812 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png