808 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Abad: abad ka-10 SM - abad ka-9 SM - abad ka-8 SM
Dékade: 830-an SM  820-an SM  810-an SM - 800-an SM - 790-an SM  780-an SM  770-an SM 
Taun: 811 SM 810 SM 809 SM - 808 SM - 807 SM 806 SM 805 SM
808 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 808 SM
Ab urbe condita -54
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1829/1889
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1830/1890
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -815 – -814
Kalénder Yahudi 2953 – 2954
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -752 – -751
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2294 – 2295
Kalénder Iran 1429 BP – 1428 BP
Kalénder Islam 1474 SH – 1473 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -147
(皇紀-147年)
- Jaman Jōmon 9193
Kalénder panonpoé Thai -264
t·s·é

808 SM nyaéta taun ka-808 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png