Kamboja

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Cambodia)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kamboja (Sansakerta: कम्बोज) bisa nujul ka salah sahiji di handap ieu: