Béda révisi "Urang Sunda"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
m (Ngonci Urang Sunda: artikel petingan ([Édit=Peungpeuk pamaké anyar jeung nu teu daptar] (tanpa wates) [Pindahkeun=Peungpeuk pamaké anyar jeung nu teu daptar] (tanpa wates)))
 
==Tumbu kaluar==
{{Commons category|Sunda}}
*[http://www.urang-sunda.or.id Komunitas urang Sunda di Internét], ramatloka resmi Kusnét
*[http://www.sundanét.com Sundanét], ramatloka nu ngadadarkeun unak-anik budaya Sunda, dikokolakeun ku Wahana Riksa Sunda
3

éditan

Menu navigasi