Karéta api bisnis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Karéta api bisnis nyaéta kelas karéta api kadua pangluhurna saenggeus kelas éksekutip.[1][2] Karéta ieu rencanana rék dihapus.[2]

Fasilitas[édit | édit sumber]

  • Panto gésér manual
  • Karéta makan
  • Toilét di unggal gerbong
  • AC 6 unit di unggal gerbong[1]

Karéta api bisnis di Indonésia[édit | édit sumber]

Layanan karéta api kelas bisnis di Pulo Jawa[1]

Ngaran karéta api Rélasi Dipo Induk
Sawunggalih Utama Bisnis Pasar Senén - Kutoarjo Kutoarjo (KTA)
Mutiara Selatan Bandung Hall-Surabaya Gubeng Bandung (BD)
Fajar jeung Senja Utama Jogja Pasar Senén - Yogyakarta Yogyakarta (YK)
Senja Utama Solo Pasar Senén - Solo Balapan Solo Balapan (SLO)
Sidomukti Yogyakarta - Solo Balapan Solo Balapan (SLO)

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c Majalah KA Edisi November 2014
  2. a b Majalah KA Edisi Maret 2015

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs resmi PT Kereta Api Indonesia

KA Galunggung Nagreg.jpg